Bidé, Toilette Nett®, WC forgalmazás - interex kft.


Látogasson el a www.interex.hu-ra is!

A Toilette Nett® bidé funkciós wc-ülőkét az Interex Kft. már 18 éve forgalmazza. Vásárlók tízezrei érzik nap, mint nap azt a komfortot, amit a Toilette Nett® használata nyújt számukra.

A Toilette Nett® a legjobb, legkényelmesebb megoldás, hogy a wc használata után nem száraz papírral, hanem folyóvízzel tudjunk tisztálkodni. Ebben hasonlít a hagyományos bidéhez. Ugyanakkor a Toilette Nett® használata a hagyományos változatnál sokkal kényelmesebb: nem kell „átköltözni” a wc-ről a Bidé-re, és nem nehézkes testtartásban, hanem kényelmesen, egy helyben ülve tisztálkodhatunk.

A Toilette Nett® megtervezésénél fő szempont volt a bidé funkció tökéletes, kompromisszumok nélküli helyettesítése, valamint a megbízhatóság. A megfelelően hatékony tisztálkodáshoz elegendő mennyiségű víz áll rendelkezésre, emellett a Toilette Nett® a lehető legkevesebb mozgó alkatrészt tartalmazza, nem rendelkezik bonyolult elektromos alkatrészekkel sem.

A Toilette Nett® vízbekötése egyszerű. Nem szükséges elektromos vezeték kiépítése sem. A Toilette Nett® kialakítása olyan, a középen elhelyezett keverőcsap miatt, hogy a bekötésből a lehető legkevesebb látszik.

A Toilette Nett® forgalmazásáról a legtöbb fürdőszobaszalon és szerelvénybolt már évek óta jó tapasztalatokkal rendelkezik, a legtöbb vízvezeték szerelőnek gyakorlata van a beépítésére vonatkozóan.